Menu

Over ons

 

Op 14 november 2015 ging eindelijk mijn droom in vervulling. Mijn eigen winkel in de leukste straat van Alkmaar, de Hekelstraat.

De afgelopen jaren heb ik in Kopenhagen gewoond. Daar is mijn liefde en passie voor woonaccessoires opgebloeid en mijn droom begonnen om leuke producten te combineren en aan te bieden.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is Kopenhagen de stad voor alles op het gebied van interieur- en woondesign.

Ik heb daar veel inspiratie opgedaan en met mijn Aziatische achtergrond vul ik de Scandinavische kant aan met mijn interesse voor Oriëntaals design. Waar de Scandinavische stijl minimalistisch en geometrisch is met veel pastelkleuren, heeft de Aziatische stijl vooral kleurrijke en sierlijke kenmerken.

Deze mix van die twee aspecten vind je terug in onze producten die wordt aangeboden in zowel onze winkel als onze website, www.towntje.nl. Merken zoals Tokyo Design Studio, Bloomingville, Rustik Lys, Broste Copenhagen, Manggis, Zuiver, Cotton Ball Lights zijn slechts enkele voorbeelden van de vele leuke artikelen die wij in ons assortiment hebben.

Towntje biedt mooie en trendy woonaccessoires aan voor een leuke prijs! Het assortiment verandert regelmatig dus blijf vooral kijken om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Veel plezier op onze website towntje.nl en tot ziens in onze winkel aan de Hekelstraat 7 in Alkmaar.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@towntje.nl.

Heel veel winkelplezier!

  TOP